Een extra (pizza) puntje

Op de eerste dag van de hernieuwde coronamaatregelen togen de spelers en supporters van AMEVO Apeldoorn, gewapend met alternatieve routes en QR-codes, naar Haarlem voor de wedstrijd tegen Kennemer Combinatie. Die werd gespeeld, zo bleek, in de verder desolate Kennemer Sporthal. Dat mocht de pret van het weer fysiek kunnen schaken echter niet drukken. Hopelijk kunnen we dit seizoen ook zo afmaken.

KC1 heeft wat spelers zien vertrekken, Apeldoorn was dus favoriet. De wedstrijd in vogelvlucht.

Flitsend miniatuurtje
De jeugd heeft de toekomst en bord 1, en daar was het dan ook dat Eline Roebers Max Warmerdam met zwart en zonder schroom naar de keel vloog. Wat even doeltreffend als verbluffend werd opgevangen door 14.Tf4 g5 15.Td4!!

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.