Noteboom Light

In 2020 was het een fantastisch Noteboom schaaktoernooi, met een prachtige Vierkamp (o.a. Karpov en Timman). In 2021 ging het niet door, maar door de recente versoepelingen kan het nu weer wel. Door de tijdsdruk moesten we aanpassingen doen. Zo zijn er dit jaar alleen Vierkampen en wordt er geschaakt in het Denksportcentrum Leiden. De drie ronden worden komend weekend gespeeld op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag.

In eerste instantie gingen we uit van maximaal 100 deelnemers, maar we gaan dat aantal uitbreiden naar 120.

Meer informatie staat op de website van het toernooi: www.lsg-leiden.nl/noteboomtoernooi/

Tot slot heeft de organisatie 3 wildcards gereserveerd. Iedereen die denkt daarvoor in aanmerking te komen kan een mail sturen naar Noteboom2022@xs4al.nl. Komende donderdag zal bepaald worden wie de wildcard zal krijgen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.