Thriller in Leiden

Op zaterdag 12 maart mochten LSG IntelliMagic en AMEVO Apeldoorn het tegen elkaar opnemen. Op dat moment stond LSG derde en Apeldoorn tweede. Een belangrijke wedstrijd om te bepalen wie de achtervolging op Charlois Europoort mocht blijven voortzetten. Omdat er veel op het spel stond hadden we Alexandr Fier weten op te trommelen, daarnaast maakte Erwin l’Ami zijn rentree. Toen de opstellingen bekend waren, leek Apeldoorn licht favoriet. De strijd kon beginnen!

Lees verder…

5 Reacties

  1. Avatar
    Caesar64 16 maart 2022

    Ik kan nog wel wat inspiratie tegen de London gebruiken: hoe verloopt de Apeldoorn variation?

  2. Avatar
    renevandenbroek 17 maart 2022

    Klopt Caesar… al vroeg bedorven… al vroeg toevlucht gezocht tot een ‘oude mannen opening’ zoals het toen al hier in de regio werd genoemd. Inspiratie was een boek van T.D. Harding van 1979… en inspirator was good old Valery Maes.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.