3 april: Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap 2022

Na noodgedwongen een jaar uitstel vindt zondagmiddag 3 april het 23e Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap plaats. Favoriet voor de titel is Nederlands kampioen GM Max Warmerdam. Concurrentie heeft hij te duchten van onder meer IM’s en clubgenoten Thomas Beerdsen, Merijn van Delft en Nico Zwirs, allen eerdere winnaars van dit toernooi. Met meerdere ratingprijzen is het toernooi zeker ook aantrekkelijk voor clubspelers, huisschakers en jeugdspelers.

Toernooigegevens

Locatie: Humphrey’s CafĂ©, Hoofdstraat 196, Apeldoorn
Aanvang: 13.00 uur, inchecken vanaf 12.15 uur
Prijsuitreiking: 17.30 uur
Prijzen: 150, 100, 50 euro, plus drie ratingprijzen van 10 euro
(prijzen worden overgemaakt)
Inschrijfgeld: 10 euro, jeugd t/m 16 jaar 5 euro | GM/IM vrij
(bedrag bij aanmelding te voldoen)
Speeltempo: 13 ronden, 5 minuten p.p.p.p.
Ratingverwerking: geen

Aanmelding

Aanmelden bij voorkeur via het aanmeldformulier op de toernooipagina. Via e-mail bij edvdmeulen@gmail.com Graag vermelden: naam, schaakclub en rating. Jeugdspeler en op 3 april nog geen 17 jaar? Geef dan ook je leeftijd en/of geboortedatum op. Let op: geen inschrijfgeld betaald = niet ingeschreven!

aanmelden informatie deelnemerslijst

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.