Bevrijdingsschaaktoernooi 5 mei

Op 5 mei staat de 72ste editie van het Bevrijdingsschaaktoernooi op de agenda. Universitair Sportcentrum De Bongerd aan de Bornsesteeg 2 in Wageningen is dan wederom de oase van rust in een drukke stad. De combinatie van de Bevrijdingsfeesten in de stad en het schaaktoernooi trekt elk jaar vele amateurs en topspelers naar Wageningen. De organisatie verwacht circa 160 deelnemers.
De hoogstgeplaatste speler in de hoofdgroep is momenteel Alexandre Dgebuadze, gevolgd door verschillende internationaal meesters.
Er wordt gespeeld in drie groepen. De eerste prijs in de hoofdgroep bedraagt 400 euro. De aanvang is 10.00 uur. Aanmelden voor het toernooi is mogelijk tot en met 2 mei via e-mail, bevrijdingstoernooi@svwageningen.nl.
Alle informatie over het Bevrijdingsschaaktoernooi is te vinden op www.svwageningen.nl.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.