Inschrijving Europees Kampioenschap Bedrijvenschaak verlengd tot 31 mei.

Het Europees Kampioenschap Bedrijvenschaak zal in 2022 plaatsvinden in Rotterdam. Speellocatie is de James Cook, een van de rondvaartschepen van Koninklijke Spido, terwijl deze door de Rotterdamse haven vaart! De feestelijke afsluiting vindt plaats in Holland Casino Rotterdam. Het toernooi wordt gespeeld op 18 en 19 juni 2022.

Mis deze unieke belevenis niet! Er is maximaal plaats voor 40 teams. Inschrijven kan tot en met 31 mei.

Voor meer informatie zie de officiële uitnodiging op de website van de European Chess Union en de website van het toernooi.

De teams die zich hebben ingeschreven kunt u vinden op Chess-Results. Onder andere de grootmeesters Loek van Wely, Max Warmerdam, Friso Nijboer, Dennis de Vreugt en Harmen Jonkman staan al op de deelnemerslijst.

Neem contact op met de organisatie via: info@rotterdamcorporatechess.com.

 

2 Reacties

  1. Avatar
    LDBoutens 06 mei 2022

    Voor 600 euri’s had ik wel verwacht op de Endeavour te mogen spelen. Of dat een verre verre nazaat van James Cook het toernooi zou komen openen. Hopelijk rustig vaarweer dat weekend, anders kunnen de matroosjes met emmer en mop de boel gaan schoon dweilen, want als ik zoals gisteren mag aanschouwen wat de gemiddelde schaker zoal naar binnen schuift, en dat komt er dan bij slecht vaarweer weer uit… Nee zo’n matroos is dan niet te benijden.

    Hopelijk stroomt het toernooi nog vol met aanmeldingen! Moedig voorwaarts organisatie!

     

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.