Een paar dagen Groningen (en wat Apeldoorn)

In een paar dagen kan er veel gebeuren op schaakgebied. Zo ook de laatste dagen. Op woensdag de KNSB-beker wedstrijd tussen Amevo-Apeldoorn en de Groninger Combinatie. De finale van Poule A. Wie mag naar de halve finale op Hemelvaartsdag? Op donderdagavond de NOSBO-bekerwedstrijd tussen LOS en de Groninger Combinatie; Op vrijdagavond de NOSBO finale wedstrijden van zowel de achttallen-, de zestallen- en de viertallencompetitie en op zaterdag de Open Noord Nederlandse Jeugdkampioenschappen waar de maximale aantal van 109 deelnemers werd gehaald.

Als u daarvan meer wilt weten deschaakreporter.wordpress.com/

Over jan van os

Ik ben meer dan 55 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november 2020 ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.