De engel van Caïssa

Er is zoveel gebeurd in de aanloop van dit seizoen. Eerst een pandemie. Daarna stonden we met een heel nieuw gerenoveerd team (in den beginne ook nog zonder teamleider) aan de start. En een lockdown die de 5e ronde naar mei duwde. Legendes die in het verloop van het seizoen steeds minder beschikbaar bleken. Andere legendes die juist weer onverwachts aanspoelden, nadat ze in de orkaan van enkele jaren terug verloren waren gewaand. We leden terechte nederlagen en onterechte gelijke spelen. En we hadden een concurrent Groningen die als een Phoenix uit de as leek te herrijzen. En het kwam bij ons, bij Groningen en bij HMC, in deze krankzinnige degradatiestrijd aan op de laatste ronde en op de laatste partij.

Lees het verslag van de wedstrijd En Passant 1 – KC 1 uit de Meesterklasse verder op de site van Kennemer Combinatie.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.