Texelse grootmeester bij Mat op ‘t Wad 2022

 

Op zaterdag 13 augustus vindt op Texel het jaarlijkse rapidtoernooi Mat op ‘t Wad plaats. De (van origine) Texelse grootmeester Dimitri Reinderman zal deelnemen, evenals John van der Wiel, die ook in 2021 meespeelde. Het toernooi vindt bij goed weer plaats in de buitenlucht, op het erf van de Texelse schaakkampioen Jaap Dros en begint om 11.15 uur. Opgeven via de website van schaakvereniging En Passant, www.enpassant-texel.nl

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 50, dus wie wil meespelen moet er snel bij zijn.

 

1 Reactie

  1. Avatar
    Dimitri Reinderman 14 juni 2022

    Ik kreeg wat vragen over ” (van origine) Texelse grootmeester”. Mijn voorvader (via mijn moeder) Jacob Huijbertsz Burger (1695-1726) komt uit Den Burg (Texel), en mijn voorvader (via mijn vader) Herman Jansz Bakker is (rond 1670) geboren in Texel (afstammeling van Jan Duijnker, 1560-1640 Den Hoorn).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.