Jubileumnummer CaissaNieuws

Gisteren verscheen nummer 444 van CaissaNieuws. Nou is het verschijnen van een clubblad niet per se een speciale vermelding waard, maar het gaat hier om een speciale editie die verschenen is ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de Amsterdamse Schaakvereniging Caissa. In het fraai vormgegeven blad staan vele artikelen die ook voor niet-leden interessant zijn. Van der Sterren over de vraag waarom hij (niet) schaakt bij Caissa, ikzelf over een mooie partij en hoe ik voor mijn leven vreesde bij een concert van Nirvana, ook andere leden laten hun mooi(st)e partij zien, oud-voorzitters die terugkijken en nog veel meer. Gisteren bij de jubileumavond kregen de alle aanwezige leden het blad, maar ook niet-leden kunnen het blad lezen: de pdf staat online!

En wel hier: www.caissa-amsterdam.nl/wp-content/uploads/2022/06/CN_444_web.pdf

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.