Fraaie partij van Jop Delemarre…

In opgavenboeken vind je vaak het sluitstuk van een partij. Maar wat er aan voorafgaat blijft veelal verborgen. Dat is ook het geval met de partij van Jop Delemarre tegen Gunter Deleyn (KNSB 2008). De diagramstelling ontstond na de 27e zet van zwart. Hoe gaat wit nu ijzersterk verder? Antwoord met meer trainingsvragen…

Over Michel Hoetmer

Michel schaakt al sinds begin jaren '70. Hij speelde bij schaakclub Utrecht (2e klasse KNSB) en hij was destijds ook redacteur van het clubblad. Tegenwoordig is hij lid van sv Pegasus in Amstelveen. In het dagelijks leven is hij verkooptrainer (www.salesquest.nl) en publiceerde diverse boeken en artikelen over verkopen en marketing. Hij is gediplomeerd schaaktrainer (2).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.