“De schaakolympiade van Chennai” door Hans Meijer

In de twintig jaar dat ik meespeel in schaaktoernooien viel het mij elke keer op dat na een luttel aantal ronden de titelhouders bovenin de toernooiranglijst opdoken en de titellozen de onderkant van die ranglijst voor hun rekening namen. Elke keer weer….lees de hele column in PDF.

Deze en andere columnisten van SV Promotie, schreven samen meer dan 1000 columns. U leest ze op onze site.

1 Reactie

  1. Avatar
    Caesar64 19 september 2022

    Los van het feit dat een uitje aan de Olympiade natuurlijk erg gezellig en leuk is, kan je net zo goed de eredivisie of de Champions league afschaffen want die zijn tegenwoordig ook goed voorspelbaar qua uitslag en toch blijft het leuk om te volgen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.