Anna-Maja Kazarian in gameshow The Genius

Gisteren begon op NPO3 een “nieuwe reality-gameshow” genaamd The Genius. Het komt eigenlijk neer (in ieder geval in de eerste aflevering) op het spelen van een bordspel (maar dan in een grote ruimte), waarbij zowel diplomatie als strategie belangrijk is. Het is ook een overlevingsspel: elke week valt er één iemand af. Er zijn tien kandidaten waarvan Anna-Maja Kazarian er eentje is.

Bij een diplomatiek spel (waarin de spelers anderen kunnen belonen maar ook straffen) is het vaak slim om niet op te vallen, om niet als bedreiging voor anderen gezien te worden. Dat deed Anna-Maja (bewust of onbewust) in ieder geval goed in de eerste aflevering 🙂

1 Reactie

  1. Avatar
    Dimitri Reinderman 04 oktober 2022

    En bij Met Het Mes Op Tafel was vandaag Peter Holscher uit Hoorn, waar hij onder andere andere vertelde over dat hij vaak in Duitsland schaakt vanwege de goede organisatie daar.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.