Kiddo’s behoeden KC

Tegen Groningen in ronde 5, en het werd natuurlijk 5-5. Waren het 10 salonremises? Allerminst: bloederige strijd ging eraan vooraf op het glibberige pad naar de vrede.

De onvolprezen teamleider had KC ditmaal onderverdeeld in 3 gedeelten: de guppen zouden ervaring op mogen doen tegen de GM’s op de borden 1 t/m 3. Onze IM en GM’s zouden van 4 t/m 7 de punten binnenharken en dan mocht team Haarlem het op 8 t/m 10 afmaken. Het liep echter net wat anders.

We gaan eens van laag naar hoog. Op 10 zat ikzelf tegen IM Nick Maatman. We waren lekker aan het improviseren in de opening. Het was allemaal vrij correct, maar kostte wel veel tijd. Het hing erom of wat sterker was: mijn loperpaar of zwarts goede pionnenstructuur.

Lees het verslag van Pieter Roggeveen verder op de KC-website. Deze keer zelfs met uniek bonusmateriaal: toptrainer Ivan Sokolov heeft zijn Meesterklassepartij voor de club heeft geanalyseerd. Dit alles te vinden onderaan het verslag op Kennemer Combinatie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.