30 december is er weer het oliebollentoernooi bij BSV Bennekom

Na twee jaar coronasluiting, is de Bennekomse schaakvereniging blij dat we dit jaar weer het traditionele oliebollentoernooi te kunnen organiseren en wel op vrijdag 30 december. We spelen zoals altijd rapidpartijen in groepen van zes ingedeeld naar sterkte. De winnaar van groep 1 mag zich oliebol van het jaar 2022 noemen en is er voor velen een prijs, maar dat is natuurlijk maar bijzaak. Gezelligheid, leuk schaken en oliebollen zijn de belangrijkste ingrediƫnten van deze avond. We beginnen om 20.00 uur en spelen in gebouw de Commanderij, Commandeursweg 44 in Bennekom. Deelname is gratis, maar wel graag aanmelden via email: martinmarkering@gmail.com. Er kunnen 60 schakers meedoen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.