schaakstukje

Verschaakt.

Mijn verslaving aan Lichess.org begint zo langzamerhand ernstige vormen aan te nemen. Na het ontbijt weet ik niet hoe snel ik achter (of voor) mijn pc moet plaatsnemen. Om na de nodige muisklikken met mijn eerste dagelijkse potjes/shotjes te beginnen. Al snel heb je door wat voor vlees je in de kuip hebt. Een sterke Rus of een knoeier uit Verweggistan met een dito rating als ondergetekende.

Nu de eerste schaakhonger is gestild is het tijd voor andere bezigheden maar al gauw lonkt het verderfelijke apparaat en vraagt om meer. Vooruit nog maar enkele 5 minuten vluggertjes met wit of zwart dat maakt niet zoveel uit.

Zorgwekkend?

Zolang ik niet regelmatig een blindsimultaan geef aan 10 borden is er niks aan de hand.

 

Julius

Over juliusbosma

Architect. Ontwerper van schaakmeubels- en puzzels. Tekenaar van schaakportretten. Schrijver van schaakstukjes- en verhalen. Matig schaker, groot liefhebber.

1 Reactie

  1. Avatar
    Pieter Priems 07 maart 2023

    Een ridicule overtuiging om jezelf gerust te stellen! Zeker zorgwekkend ;-).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.