Limburg Zuid, Oost en West: thuis schaak je op je best

Na de capriolen in Zeeuws Vlaanderen (inclusief pittige Belgische boete die nog als nabrander op de deurmat viel: graag gedaan, Khoi) nu weer een thuiswedstrijd voor ons. De Belgen en Duitsers van Zuid Limburg mochten naar ons toe. Siem van Dael en Christian Braun namen dat wel heel letterlijk op, door vooruit te spelen in mijn huiskamer. Iets met normkansen, Europese kampioenschappen enzo. Ze traden aan tegen Esper en onze teruggekeerde held, David ‘Hakkabouter’ Klein, hierna David K genoemd. Die bewuste dinsdagavond was ik dus even geen teamcaptain, maar mocht ik mijn debuut maken als gastheer annex wedstrijdleider. En het was fijn dat ik eindelijk een keer foutloos in de Meesterklasse acteerde; misschien heb ik mijn roeping gevonden.

David K liet zien dat hij als sluwe oude vos wel zijn haren, maar nog lang niet zijn streken is kwijtgeraakt. Lees het verslag van Pieter Roggeveen over de Meesterklassewedstrijd Kennemer Combinatie – Zuid Limburg verder op kennemercombinatie.nl/2023/03/15/limburg-zuid-oost-en-west-thuis-schaak-je-op-je-best/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.