HMC naar Final Four

Nog brak van ons overwinningsfeestje na de promotie naar de Meesterklasse mochten we op maandag 3 april aantreden tegen SG KiNG in de KNSB-beker. Twee dagen na het verslaan van Vianen stond er een uitduel op de planning in Cafe Theseus. King hoopte in de thuishaven van De Drie Torens te worden bijgestaan door Caïssa en de andere Griekse goden. Daarom werd afgeweken van hun eigen thuislocatie en speeldag. Asklepios besloot de genoten van King een handje te helpen door Twan ziek thuis te laten blijven. Last-minute (rond 17:30 op maandag) hadden we het geluk dat Martin bereid was om de reis naar Tilburg te maken. Ook onze andere grootmeester was verhinderd, maar waar Twan ziek werd gemaakt. Daar werd Antonios juist uitgenodigd om zijn verjaardag te vieren op de Olympus in zijn thuisland. Zonder grootmeesterlijke krachten, wisten we dat het een lastige wedstrijd zou worden. Er was geen ruimte voor het motto van KiNG (Kut, niet gezien). We waren nog steeds favoriet voor deze wedstrijd, omdat ik mij in het gezelschap bevond van drie IM’s. Gent, Rotterdam en Nijmegen als uitvalsbases. Dan vind je inderdaad zo’n beetje het centrum daarvan in Tilburg.

Lees verder op de website van HMC

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.