NK Lightning – 1 juli 2023 in het Willem II stadion Tilburg

Op zaterdag 1 juli is de 6e editie van het LBV Nederlands Kampioenschap Lightning Chess in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Vanwege het 150-jarig jubileum van de Schaakbond hebben we speciaal voor deze editie het speeltempo aangepast naar 150 seconden p.p.p.p. Doe jij ook mee aan het snelste schaaktoernooi van Europa?

Bij het officiële Nederlands Kampioenschap Lightning Chess spelen maximaal 150 schakers 43 partijen van 150 seconden per persoon. Eerst vier achtkampen en op basis van die 28 partijen worden finalegroepen ingedeeld waarin iedereen nog eens 15 partijen speelt. De winnaar van de kroongroep mag zich officieel Nederlands Kampioen Lightning Chess noemen en ontvangt 500 euro aan prijzengeld.

Deelname kost slechts €20 en daar krijg je een hoop voor terug. Buiten de deelname krijg je namelijk ook een geheel verzorgde luxe lunch door Bonheur Horeca. GM’s hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Uiteraard zijn er ook flinke prijzen te verdienen. Kijk op de website wat er allemaal te verdienen valt! Tot op heden zijn er 56 inschrijvingen. Het maximum is dit jaar gesteld op 150 deelnemers. Voorkom teleurstelling en wees er snel bij!

Datum: 1 juli 2023
Locatie: Koning Willem II stadion, Tilburg
Tempo: 2,5 minuten p.p.p.p.
Partijen: 43
Inschrijfgeld: €20

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.