Killer Chess Training Open

Naast schaaktrainingen geven onder de bezielende leiding van Jacob Aagaard, organiseert Killer Chess nu ook een open toernooi in Kopenhagen. Het aantal deelnemers is relatief beperkt (maximaal 64) en een uitgelezen kans om tegen sterke tegenstanders te spelen. Het deelnemersveld telt o.a. 6 grootmeesters en 5 internationale meesters. Vrijwel alle spelers hebben een rating van 2000 of hoger. Het toernooi met 9 ronden Zwitsers vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 22 oktober. Klik hier voor meer informatieā€¦

Over Michel Hoetmer

Michel schaakt al sinds begin jaren '70. Hij speelde bij schaakclub Utrecht (2e klasse KNSB) en hij was destijds ook redacteur van het clubblad. Tegenwoordig is hij lid van sv Pegasus in Amstelveen. In het dagelijks leven is hij verkooptrainer (www.salesquest.nl) en publiceerde diverse boeken en artikelen over verkopen en marketing. Hij is gediplomeerd schaaktrainer (2).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.