Giri en Vidit over ban van Kramnik en meer

Chessbase India heeft een interessante video gepost waarin Giri en Vidit vragen beantwoorden van fans. Ze hebben het o.a. over of ze wel eens gedacht hebben aan stoppen met schaken. Vidit heeft dat regelmatig na een slechte partij, net als (volgens Giri) veel andere topspelers. Giri ziet zichzelf heel lang in de schaakwereld blijven, maar denkt wel dat heel lang op hoog niveau schaken niet gaat lukken. “Ik geef mezelf minstens een jaar of tien, misschien meer.”

Ik heb zelf het tweede deel van de video nog niet gekeken, maar daarin gaat het o.a. over de ban van Kramnik. Het blijkt dat als je op chess.com mensen maar blijft beschuldigen van vals spel, de admins het op een gegeven moment zat zijn, zelfs al ben je een ex-wereldkampioen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.