Update verhuizing en donatieactie Max Euwe Centrum

De verhuizing van het Max Euwe Centrum is in volle gang. De oude ruimte is leeg, de nieuwe is vol. Nu de inrichting nog. Op de foto ziet u MEC-manager en grootmeester Erwin l’Ami ceremonieel het eerste boek in onze nieuwe bibliotheek zetten. Nog slechts een paar duizend te gaan…

Ondertussen loopt onze crowdfundingsactie zeer voorspoedig. Het is hartverwarmend te zien hoeveel steun we krijgen vanuit de hele Nederlandse (én internationale) schaakwereld. Ik dank iedereen die iets gegeven heeft van harte. U helpt ons enorm en bovendien geeft u ons het gevoel dat het Max Euwe Centrum voor heel veel schakers ook werkelijk iets betekent. De actie loopt nog steeds. U kunt nog steeds doneren via steunactie.nl/actie/het-max-euwe-centrum-gaat-verhuizen-the-max-euwe-centre-is-moving/-29071

Misschien een mooie eerste goede daad in het nieuwe jaar?

 

Paul van der Sterren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.