24 februari 2024 Open Dordrechts Rapidtoernooi

(eerder op 25 januari gepost)

Tijdens het EK jeugd in Mamaia (Roemenië) liep ik met een ouder en een aantal jeugdspelers van de speelzaal naar het hotel, een afstand van 2.5 km (meestal namen we de bus). Op een gegeven moment ging het over toernooien en bedachten ze dat de jeugdspelers er zelf wel een wilde organiseren. Leuk plan, dacht ik, en op zich haalbaar, maar zouden ze echt werk van maken? Jawel! En ze kondigen het als volgt aan:

Dit evenement wordt voor de eerste keer georganiseerd door een groep jonge en ambitieuze schakers met een passie voor schaken. Speellocatie is het Johan de Witt-gymnasium te Dordrecht en ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het station. De locatie biedt ruimte voor 120 deelnemers, deze zullen in één open groep worden ingedeeld. Het prijzenfonds bestaat uit zowel geld- als ratingprijzen. De hoogte is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Verdere informatie in de PDF en op de homepage van het toernooi.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.