Eindspelletje om te onthouden + 2 leuke puzzels

Je hoort geen nieuws als ik je vertel dat bij schaken patroonherkenning een belangrijke rol speelt. In dit eindspelletje zit ook een motief verborgen dat de moeite waard is om te onthouden. Wat is de beste zet voor zwart? Kijk ook eventjes naar de twee extra bonuspuzzels! Zie het hele artikel…

 

Over Michel Hoetmer

Michel schaakt al sinds begin jaren '70. Hij speelde bij schaakclub Utrecht (2e klasse KNSB) en hij was destijds ook redacteur van het clubblad. Tegenwoordig is hij lid van sv Pegasus in Amstelveen. In het dagelijks leven is hij verkooptrainer (www.salesquest.nl) en publiceerde diverse boeken en artikelen over verkopen en marketing. Hij is gediplomeerd schaaktrainer (2).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.