Zaterdag 13 juli: NK snelschaken voor clubteams!

Nog een paar nachtjes slapen en dan start het NK schaken 2024! Van 6 t/m 13 juli wordt er volop geschaakt in Stadion Galgenwaard: 16 heren en 12 dames proberen Nederlands kampioen te worden, en parallel zijn er elke dag nevenevenementen (zie ook hier).

In dit bericht vraag ik nog even aandacht voor het NK snelschaken voor clubteams van zaterdag 13 juli, waar eerder aandacht aan is besteed. We zitten op een kleine veertig viertallen; niet verkeerd, maar we hebben ruimte voor meer! En wat is er nou leuker dan een middagje snelschaken met zicht op het veld en de Open Dag van FC Utrecht, terwijl je ondertussen ook nog een blik kan werpen op de finale van het NK? Dus vorm een team en meld je aan via deze pagina. En hier vind je alle nevenevenementen.

Een eerder NK snelschaken voor clubteams (foto René Olthof)

Over Jan Jaap Janse

Voorzitter van SV Paul Keres van 2003 tot 2018. Houdt van jubileumboeken, dubieuze openingen en gezellige toernooien. Vindt dat je schaken vooral niet te serieus moet nemen.

2 Reacties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.