Geblunderd?

Elke schaker vergist zich wel eens. En de ene fout is de andere niet. De beste therapie is het van je af schrijven van een blunder. Daar is deze rubriek voor. Laat andere bezoekers meekijken (meehuilen) naar je eigen missers. Want gedeelde smart is halve smart. Sommigen zullen zeggen: het beste vermaak is leedvermaak. En misschien is daar deze rubriek ook een beetje voor…

Herman Grooten doet de aftrap in zijn column: De pot zwarte verf op het kunstwerk. Wie volgt?

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportco├Ârdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.