Drie man bovenaan bij LCT

(Foto Jos Sutmuller)

Het vierde LCT is gewonnen door Sergej Tiviakov, Pedrag Nikolic en Eelke Wiersma. Vooral voor laatstgenoemde was deze overwinning een mooi resultaat, met name omdat hij in de laatste ronde grootmeester Erik van den Doel versloeg. Voor de Leidse grootmeester een zuur slot, zeker gezien het feit dat hij na zeven ronden nog fier aan de leiding ging. We zullen later terugkomen met het nodige partijmateriaal van dit toernooi.

Verslagen, uitslagen en nog veel meer treft u aan op de toernooisite.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.