Meesternorm voor Roger Meng

Roger Meng: prachtig resultaat (Foto Herman Grooten)

Roger Meng heeft in Cappelle la Grande het beste resultaat tot dusver uit zijn carrière behaald. Door in de laatste ronde te winnen met van Milchev (2358) eindigde de 14-jarige Roger op een schitterende 6 uit 9. Het werd een TPR van 2492 en een ruime IM-norm. Schaaksite feliciteert de jonge kandidaatmeester!

Uiteraard zijn we geïnteresseerd in partijmateriaal, maar dat zal even duren, aangezien het toernooi pas net beëindigd is.

Van een aantal Nederlandse spelers is het volgende overzichtje met de resultaten uit de negende en laatste ronde samengesteld:

Tevens hebben we de spelers met 50% of meer de eindscore en de TPR’s verzameld.

(later meer)

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.