Jeugd in Meesterkamp te Antwerpen

Dat de jeugd de toekomst heeft is een groot cliché. Maar het is wel de belangrijkste gedachte bij het Inventitoernooi te Antwerpen om een gesloten Meestertienkamp te organiseren. Het is van categorie IV en als ik goed geïnformeerd ben is dan 6 uit 9 nodig om een IM-norm te behalen.

De Nederlanders tussen de Belgen…

Voor Nederland zijn Roger Meng (tevens de jongste deelnemer), Anne Haast en Julian van Overdam (zie foto’s toernooisite) uitgenodigd. Ze zijn alledrie heel behoorlijk begonnen en tot dusver ook allemaal nog ongeslagen.

De deelnemerslijst bestaat uit het volgende gezelschap:

Alle partijen tot dusver via de viewer:

U kunt verder alles via de toernooiwebsite volgen.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die ik op Schaaksite heb gezet.

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.