Harold van der Heijden is terug met eindspelstudies!

De bekende Nederlandse eindspelstudiecomponist, Harold van der Heijden (u kent hem wel, de man achter de grote eindspelstudiedatabase), heeft na een sabbatical van een paar maanden weer een herstart gemaakt met zijn rubriek over eindspelstudies.

website

(Foto genomen tijdens een compositieconferentie in Jesi, Italiƫ, augustus 2011)

U kunt op twee manieren zijn waardevolle bijdragen opvragen:

Veel plezier ermee!

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoƶrdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die ik op Schaaksite heb gezet.

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.