Schaaksimultaan GM Robin Swinkels

Dinsdag 20 november 2012 / Aanvang 20:00 uur

In het kader van 50 jaar De Kemppion en Höllekes geeft Grootmeester Robin Swinkels een schaaksimultaan in gemeenschapshuis De Höllekes in Steensel. In de feestweek wordt op de clubavond gespeeld. Hij zal het opnemen tegen plusminus 30 schakers en u kunt zich hiervoor aanmelden bij Peter Paridaans, telefonisch 06 51369203 of voor 18 november. Robin heeft in zijn jeugdjaren veelvuldig aan het Höllekens jeugdschaaktoernooi meegedaan en is sinds een aantal jaren grootmeester. De geboren Astenaar heeft de afgelopen twee jaar meegedaan aan het Nederlands kampioenschap en behoort daarmee ook tot de vaderlandse topschakers. Behalve dat u als schaker mee kunt doen mag u ook als publiek komen. Door clubleden zal informatie over de schaaksport en ook over de simultaanwedstrijd worden gegeven.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.