Overzicht actuele puzzels

In deze rubriek proberen we u op een wat alternatieve manier kennis te laten nemen van een actueel toernooi of interessant evenement. We struinen het internet af op zoek naar mooie, bijzondere of leerzame zetten of concepten. Omdat we graag willen dat u de grijze cellen ook in conditie houdt, bieden we deze aan in de vorm van opgaven. Hieronder een overzicht:

Nr Titel
1 Actuele puzzels 1: WK-landen
2 Actuele puzzels 2: WK-landen vrouwen
3 Actuele puzzels 3: Kasparov-Short
4 Actuele puzzels 4: Kopenhagen
5 Actuele puzzels 5: Sochi
6 Actuele puzzels 6: St. Petursburg

7 Actuele puzzels 7: Commotie bij EK Dames

8 Actuele puzzels 8: Sardiniƫ

9 Actuele puzzels 9: Aljechin Memorial

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoƶrdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.