Waalkadetoernooi 2016

Op zondag 22 mei 2016 organiseert SMB voor de 15e keer het Waalkade schaaktoernooi. De opzet is als vanouds, elk team bestaande uit 4 spelers, speelt 7 rondes van 20 minuten per persoon per partij in cafés en terrassen op en rond de Waalkade in Nijmegen. Ook een bootlocatie doet mee.

Het toernooi heeft een gezellig karakter, maar er zijn ook prijzen te winnen. Geldprijzen voor degenen die sportief de beste prestatie leveren en troostprijzen voor degenen die een wat mindere dag hebben. Daarnaast is er een prijs voor de meest originele teamnaam.

Er zijn minimaal twee rating-competitiegroepen, dus qua speelsterkte komt iedereen aan zijn trekken. Grootmeesters maar ook de doorsnee clubspelers/thuisspeler vinden hun plek. Deelnamekosten per team: 40 euro, wat voor het overgrote deel terecht komt in de prijzenpot.

Een deelnemend team krijgt op de toernooi dag bij aanmelding een looprooster met daarop voor elke ronde de speellocatie en begintijd. Na 3 rondes is er een pauze, waarin u kunt lunchen.

9.30-10.00 verzamelen bij de startplek cafe Vivaldi aan de Waalkade
10.30 uur begin eerste ronde, ongeveer 17.30 uur prijsuitreiking

Opgave via de website van www.waalkadetoernooi.nl. Er wordt voorrang gegeven aan de snelste aanmeldingen. Het wordt vast weer een spannend en gezellig schaakevenement.

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.