Laat Erwin weer schaken… (2)

Eerder berichtten wij over Erwin Kalle (zie foto) die niet meer kan schaken omdat de familie geen rolstoelbus voor hem kan kopen. Zie dit artikel waarin via crowdfunding door een familie een actie is gestart. Een kleine update:

Langs deze weg willen we jullie heel graag bedanken voor alle lieve en fijne reacties op onze actie voor een rolstoelbus. Het is zo ontzettend speciaal en bijzonder om te zien wat er allemaal gebeurd, en hoe er gereageerd wordt, maar wat ons het meest raakt is de warmte!  We blijven ons verbazen over alles wat gebeurd, grote en kleine initiatieven, iedere donatie, het is allemaal even bijzonder en even hartverwarmend… Het massaal delen van het bericht op facebook en websites, potjes op de bar, cupcakes verkopen, plannen die nog verder uitgewerkt gaan worden en plannen die al uitgevoerd zijn, en vooral ook al die verschrikkelijk lieve woorden: het geeft ons kippenvel en een ontzettend warm gevoel tegelijk! We zijn er nog niet, en de actie loopt nog even door, maar alle mensen, wat hebben jullie ons al een verschrikkelijk grote stap op weg geholpen!  Namens ons alle vier heel, heel erg bedankt! Jullie hebben ons ontzettend diep geraakt…

Erwin, Nikki, Jan en Ilja Kalle

U kunt Erwin nog steeds steunen. Klik op de volgende link: www.dreamordonate.nl/7839-een-rolstoelbus-voor-erwin

 

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

1 Reactie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.