SG KiNG organiseert recordpoging voor het goede doel

In het weekend van 19, 20 en 21 mei gaat SG KiNG een poging doen om in het Guinness Book of Records te komen. Niels Ondersteijn en Bob Jansen gaan namelijk proberen het Guinness World Record schaken te verbeteren. Het huidig record staat nu op 44 uur en 21 minuten onafgebroken achter elkaar schaken en KiNG gaat voor 48 uur. Niels en Bob zullen vrijdag 19 mei om 13.00 uur aftrappen in Café Boulevard in Tilburg, dat speciaal voor deze gelegenheid het hele weekend openblijft. Als alles goed verloopt zal de recordpoging zondag om 13.00 uur succesvol worden afgesloten. De recordpoging staat in het teken van het goede doel. KiNG gaat geld inzamelen voor COLT, een Cambodjaans-Nederlandse organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen en gezinnen in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. De gehele recordpoging zal via een livestream op www.sgking.nl te volgen zijn. Wil je ook helpen? Donaties kunnen overgemaakt worden via het rekeningnummer NL21 SNSB 0907 4328 40 t.n.v. HAM Biemans of direct via de COLT-website (www.colt-cambodia.org), o.v.v. KiNG-challenge.
Meer informatie kun je vinden op www.sgking.nl/wereldrecord

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.