Hennie Maliangkay contra Gary Kasparov

We zagen Kasparov in St-Louis zwoegen, verliezen en grimassen. Als Hennie Maliangkay nog geleefd zou hebben, zou het een déja vu zijn geweest voor hem. Eerder dit jaar schreef ik een dubbelportret van de gebroeders Ruud en Hennie Maliangkay met daarin een verslag van de legendarische overwinning van Hennie op Kasparov in 1988. Lees verder: maliangkay pdf

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

1 Reactie

  1. Avatar
    Pieter Priems 17 augustus 2017

    Mooi verhaal en het sluit goed aan bij de 50’ers die terug willen komen!

    Ik ben zelf 61 en merk dat de snelheid en scherpte van denken wel langzaam achteruit gaan. Als je er helemaal voor gaat kan je tijdelijk nog wel pieken, maar dat houd je niet lang vol.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.