Schaakkroegentocht voor Teams in Roosendaal op 30 juni 2018

Beste schaakliefhebber,

Even een reminder. Op 30 juni aanstaande organiseert Stichting Schaak Promotie onder auspiciën van De Pion een (tweetallen). Het is allemaal te doen in hartje van het centrum in Roosendaal. Met start en prijsuitreiking in de Black Horse.

Na afloop is het mogelijk een hapje te eten tegen een gereduceerde prijs. Het belooft weer een gezellige boel te worden. De winnaars van vorig jaar IM Hing Ting Lai en FM Tobias Kabos, zijn ook weer van de partij. Iedereen die Hing Ting Lai of Tobias Kabos een bordpunt weet te ontfutselen wordt door de organisatie na afloop getrakteerd op een biertje. Surf voor meer informatie naar de Facebookpagina van de Schaakkroegentocht Roosendaal. Ik verzoek je deze ook te delen met al je schaakvrienden. Dit bericht doorsturen naar al je schaakvrienden zou ook fijn zijn! Als je mee wil doen dan kan dat door je zelf aan te melden bij Jordy Schouten of Stefan Colijn.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.