Haast Onthoofde Henk houdt de punten in eigen huis

Toen LOS zich vorig jaar afsplitste van Sissa, leek dat de decapitatie van een ooit roemruchte studentenclub. Het tij is gekeerd intussen. Een weinig gelukkige nederlaag van de Spassky’s in de zesde ronde zorgde ervoor dat Sissa met Philidor 2 om de titel zal gaan strijden in 3a.

De twee Henken aan boord bij de Spassky’s droegen in belangrijke mate bij door al dan niet zeer onnozele nullen. Nomen est omen? Putski, die ooit bijna de status van Harry Potter genoot binnen de Spassky’s met zijn gehocuspocus, werd murw gespeeld in een toreneindspel.

De sorteerhoed had mij op 2 geplaatst en het is reeds zet 77. Het energiepijltje bij zwart staat ver in het rood. Zijn koning heeft een halve marathon erop zitten, maar 77…Tf6 is nog altijd remise.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.