Loek van Wely naar Noteboomtoernooi

Grote verrassing: het traditionele Noteboomtoernooi in Leiden komend weekend telt Loek van Wely tot de deelnemers.

Loek van Wely

Renzo Verwer nam contact met hem op en vroeg naar het hoe en waarom. Van Wely vertelt onder andere dat hij binnenkort meedoet aan een pokertoernooi waarvoor hij € 1200,- inleg moet betalen en dat dat ook de hoofdprijs is van het Noteboomtoernooi. Dat komt dus goed uit. Verder wil hij zich inspelen voor een toernooi in Vietnam. En voor Van Wely geeft het spelen van een weekendtoernooi een vakantiegevoel ten opzichte van de gezinssituatie.

Tot slot zegt hij ook iets over zijn politieke ambities.

Het hele mini-interview is hier te lezen op de weblog van Renzo Verwer.

De deelnemerslijst van het Noteboom-toernooi is hier te lezen. Van Wely is topfavoriet en krijgt concurrentie van tweevoudig winnaar Predrag Nikolic, Casper Schoppen en als outsider oud-winnaar Rick Lahaye

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.