Gata Kamsky naar Hogeschool Zeeland toernooi


Het Hogeschool Zeeland toernooi beleeft dit jaar zijn 23e editie. Grote publiekstrekker is de Amerikaanse grootmeester Gata Kamsky, die in 1994 een match om het FIDE-wereldkampioenschap speelde tegen Anatoli Karpov. De Nederlandse top wordt vertegenwoordigd door de grootmeesters Erwin l’Ami en Loek van Wely. Ook van de partij is de Indiase topschaakster Harika Dronavalli, die na een afwezigheid van 6 jaar weer terugkeert naar Vlissingen. De deelnemers komen ook dit jaar van over de hele wereld. Zo doen er twee Cubaanse spelers mee en is er een groep jeugdschakers uit Singapore. Op vrijdagavond 2 augustus zal Gata Kamsky een masterclass geven n.a.v. het uitkomen van het tweede deel van zijn partijenverzameling.

Het toernooi vindt plaats van 3 t/m 10 augustus 2019 in het vertrouwde atrium van de Hogeschool Zeeland aan de Edisonweg 4 te Vlissingen. Inschrijven kunt u via www.hztoernooi.nl . U vindt daar al de nodige informatie. Geeft u zich snel op, dan bent u sowieso verzekerd van deelname.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.