Het Houbolt-Samuels schaakevenement in Wassenaar (*Update)

Het Houbolt-Samuels schaakevenement in Wassenaar komende zondag 12 mei belooft weer een mooi moederdag-festijn te worden met Machteld van Foreest die een simultaan gaat geven tegen een groep van jeugd en visueel beperkte spelers uit de regio.

Inmiddels hebben 40 deelnemers zich ingeschreven voor de open rapidtoernooien, maar er is nog voldoende plaats voor meer spelers. De locatie is in het Van der Valk-hotel op de grens van Wassenaar en Den Haag dat zowel per auto (gratis parkeren) als OV prima bereikbaar is. Inschrijfgeld is 10 euro maar is inclusief twee drankjes en een lunch.

Meld je dus nog snel aan voor zondag! Inschrijving tot 11 mei…

Met deze link kom je op het Houbolt Samuels schaakevenement site  voor meer informatie

Opgeven kan direct via info@schaakclub-wassenaar.nl of direct naar frisianpilot@gmail.com

Telefonisch: 06 – 550 19 162 of 06 – 238 29 269

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.