Inschrijving voor 14e Limburg Open geopend

De inschrijving voor het 14e BPB Limburg Open in Maastricht is geopend. Vanaf nu is aanmelding mogelijk.

Het Limburg Open wordt zoals elk jaar gespeeld tijdens het pinksterweekeinde, van vrijdagavond tot en met tweede pinksterdag. Dit jaar is dat van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2020. Locatie is wederom sporthal De Geusselt in Maastricht. Dit toernooi is een van de grootste toernooien van Europa. Afgelopen jaar trok het Limburg Open 450 deelnemers onder wie 10 grootmeesters. Het totale prijzengeld bedraagt 9.500 euro. Op de toernooisite van het Limburg Open is alle informatie te vinden. Voor de toernooisite, zie www.limburgopen.nl 

Over frankclevers-schakenlimburg

- Webmaster Limburgse Schaakbond.
- Lid organisatie Limburg Open, Maastricht.
- Voorziter Schaakvereniging Maastricht.
- Erevoorzitter Limburgse Schaakbond.
- Lid van Verdienste KNSB.
- Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.