Paul van der Sterren over de match Euwe-Donner

In het kader van het Digitale Pleinfestival van het Max Euwe Centrum staat de Euwelezing van Paul van der Sterren online. Hij laat zien dat Max Euwe op 54-jarige leeftijd nog heel scherp kon rekenen aan de hand van de partijen van de match Euwe-Donner. Aanrader!

4 Reacties

 1. Avatar
  Jeroen Schuil 23 juni 2020

  Bedankt! Ik heb een half uurtje zitten genieten van het prettige commentaar van Paul en zijn overduidelijke liefde voor het spelletje en wat een schaakspeler vermag op het gebied van rekenvaardigheid, ook als deze wat ouder wordt.

  • Avatar
   Peter Huisman 23 juni 2020

   Daar sluit ik me graag bij aan! Paul van der Sterren hield niet alleen zomaar een Euwelezing die erg de moeite waard was, maar gaf ook nog een fraaie clinic en een passend eerbetoon aan de grand maitre.

 2. Avatar
  Hendrikom 24 juni 2020

  Prachtig, Paul! Mooie nieuwe inzichten over Euwe, heerlijk citaat van Fine, maar 1 ding kon ik al: Een briljante Paul!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.