Schaakweek Zomerschool

Het is natuurlijk niet de bedoeling om Schaaksite vol te gooien met reclame en de afgelopen tijd bent u al gebombardeerd met de nodige Apeldoornse propaganda, maar voordat we definitief de zomerstop in duiken en ik me wat dat betreft voorlopig even koest ga houden, vraag ik graag nog één keer uw aandacht voor een nieuw initiatief.

Collega Zwirs wees reeds op het trainingsweekend voor volwassenen en voor de jeugd hebben we nu een zomerschool opgezet. Normaal gesproken coachen we in de zomer bij toernooien zoals het Open NK in Dieren en dat is altijd erg leuk. Vandaar dit nieuwe initiatief om toch een beetje in contact te blijven met iedereen en te blijven trainen en spelen.

De Zomerschool is volledig online met overdag lessen, waarbij je niet al te veel hoeft te luisteren, maar met name stellingen uitspelen, nabespreken, etc. Kortom, interactieve, praktijkgerichte training. We delen in op leeftijd en niveau. Iedere avond om 19.00 uur organiseren we een snelschaaktoernooitje dat volledig open staat voor iedereen (jong en oud), waarbij Nico en ik zullen streamen, gezellig ouwehoeren en de dag doornemen. Voor ouders die meer willen weten over de begeleiding van hun kinderen, organiseert Karel wekelijks een ouderbijeenkomst.

Om de sfeer van de zomertoernooien alvast een klein beetje op te roepen, organiseren we de komende twee woensdagavonden om 19.00 uur een warming-up toernooitje met stream. Als u vragen heeft over de zomerschool, overweegt om mee te doen, of gewoon een potje wilt schaken en een praatje maken via de chat, weet u ons te vinden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.