Kroeg & Loper 2020

Het Leidsch Schaakgenootschap (LSG) organiseert op zondag 30 augustus a.s. het 13e Kroeg & Loper schaaktoernooi voor tweetallen. Het toernooi vindt plaats verspreid over meerdere locaties in de Leidse binnenstad. Per mobiel word je geïnformeerd waar je elke ronde moet spelen. Het deelnemersveld loopt uiteen van grootmeesters (m/v) tot goedwillende huisschakers (m/v) die van een uitdaging en een gezellige dag houden.

Anders dan voorgaande jaren begint het toernooi direct op locatie, en moet het Inschrijfgeld (20 euro) vooraf per bank overgemaakt worden, waarmee je aanmelding pas compleet is. Je hoort op zaterdagavond 29 augustus waar je zondagochtend voor ronde 1 verwacht wordt. Wegens afspraken met de horeca om niet uit te lopen gaan de klokken om uiterlijk 10:30 uur aan voor het begin van ronde 1, ook als je tegenstanders er nog niet zijn. Er mag eerder begonnen worden als iedereen reeds aanwezig is. Er is met alle locaties afgesproken dat ze om 10 uur opengaan. Schaakmaterialen liggen al ter plaatse. Mensen die vooraf of tijdens het toernooi de organisatoren een hand of schouderklopje willen geven – wij doen niet moeilijk – kunnen zich melden in Grandcafe de Burcht. In tegenstelling tot andere jaren beginnen we dus niet met een enorm lange wachtrij. U zult begrijpen waarom.

De prijzenpot is afhankelijk van het aantal deelnemers. De 1e prijs van minimaal 300 euro is gegarandeerd vanaf 60 deelnemende teams. Verder keren we alle inschrijfgeld, na aftrek van gemaakte organisatorische kosten, uit in de vorm van diverse extra prijzen. Hierover zal in een later stadium nader gecommuniceerd worden. De prijsuitreiking vindt na afloop van het toernooi plaats in Grandcafe de Burcht. Winnaars van de extra prijzen zullen een seintje krijgen om vooral de prijsuitreiking niet over te slaan. De eindstand wordt bepaald o.b.v. matchpunten, gevolgd door bordpunten. Zijn deze gelijk, dan wordt prijzengeld gedeeld.

Meer informatie op is te vinden op: www.lsg-leiden.nl/toernooien-evenementen/kroeg-loper/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.