Vacature Voorzitter KNSB

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond is op zoek naar een nieuwe voorzitter die meehelpt ons Schakend Nederland nog mooier te maken. We hebben de tijd mee, schaken is populair, en we zijn een financieel (zeer) gezonde vereniging waarbinnen professioneel en plezierig wordt samengewerkt tussen bestuur en bureau.

Koninklijke Nederlandse Schaakbond

We zijn een middelgrote sportbond en we hebben circa 20.000 actieve leden. Er zijn ongeveer 200.000 schaakliefhebbers in Nederland. Wij zijn ambitieus en werken actief en met optimisme aan onze idealen. Onze belangrijkste en concrete doelen daarbij zijn:

  • Alle kinderen in Nederland de mogelijkheid geven om schaken te leren via school.
  • Zowel voor leden, schaakliefhebbers als sponsoren een zodanig interessante gemeenschap te zijn dat mensen en partijen zich graag met ons (blijven) verbinden.(Verder lezen)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.