BSG zoekt schakers voor de 1e klasse KNSB

Door Covid-19 hebben wij momenteel een tekort aan spelers voor het KNSB-seizoen 2020-2021. BSG speelde hierin met drie of vier teams.

BSG speelt al jaren een belangrijke rol in de Meesterklasse van de KNSB. Dit gaat gepaard met veel media aandacht. Vorig seizoen werden wij tweede en waren dus vice-kampioen van Nederland. Eerder werden wij nog eenmaal tweede en eenmaal derde. Vele jaren werden wij gesponsord, maar helaas is de sponsoring gestopt.

Komend seizoen zitten wij dus zonder sponsor. BSG-1 zal waarschijnlijk vrijwillig in de 1e klasse KNSB gaan spelen. Daarom zijn wij geïnteresseerd in spelers van dit niveau die graag 1e klasse KNSB willen spelen, terwijl dit nu bij hun eigen club door bijvoorbeeld overbezetting van de teams niet mogelijk is.

Ook is het mogelijk in onze Interne competitie op maandagavonden mee te spelen.

Info over BSG vindt u op onze website bsg-bussum.nl

Contactpersoon:
Rob Disselhoff
robdisselhoff@hotmail.com
0345-519696

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.