Ludieke kerstquiz Max Euwe Centrum

Ook dit jaar weer een kennis- en fotoquiz van het MEC. De 73 vragen gaan over de afgelopen decennia. Omdat het MEC 35 jaar bestaat, zijn daar extra veel vragen over opgenomen. Leuk om samen met team- of clubgenoten op te lossen. Alle (opzoek-)hulp zal nodig zijn, want er zitten pittige vragen tussen. Herkent u bijvoorbeeld iedereen op deze foto?

Naast deze quiz kunt u natuurlijk onze ‘Digitale Dikkerd’ lezen: onze honderdste digitale nieuwsbrief is bijna 100 pagina’s dik! En heeft u het filmpje van Paul van der Sterren en Peter Doggers over het WK van 1937 al gezien? Ten slotte kunnen we de serie over het WK 1935, De Euwelezing van 2021 en de Schaakpotcast van Tim Verlaan aanbevelen. Zo komt u de kerstvakantie (lockdown) wel door!

Op onze website maxeuwe.nl vindt u alle links naar deze digitale activiteiten.

 

3 Reacties

 1. Avatar
  Hendrikom 24 december 2021

  Ik herken iedereen 🙂 Tering, dat is een boel kilo’s geleden!

 2. Avatar
  Hendrikom 24 december 2021

  Aan 1 iemand is denk ik wel te herkennen ter gelegenheid waarvan dit moet zijn geweest. Eigenlijk denk ik zelfs aan 2 iemanden.

   

 3. Avatar
  Dennis Brouwer 26 december 2021

  Ik herken iedereen, behalve die twee mannen aan de linkerkant van de foto.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.