Inschrijving voor 14e Limburg Open geopend

Beeld van het Limburg Open in Maastricht in 2019.

Schaakliefhebbers opgelet. De inschrijving voor het 14e BPB Limburg Open is op dinsdag 2 maart om 12:00 uur gestart!

Hier onder het bericht van de organisatie:

Wij verwelkomen je graag tijdens het komende pinksterweekeinde (van 3 t/m 6 juni) in de mooie sporthal De Geusselt in de prachtige historische stad Maastricht. Het Limburg Open is een van de grootste en gezelligste weekendtoernooien van Europa.

Je kunt je vanaf nu inschrijven via het online inschrijfformulier op de toernooisite (zie “Deelnemen” in het menu). We rekenen weer op een grote deelname. En we hebben er heel veel zin in. Extra veel, aangezien ons toernooi in 2020 en 2021 vanwege corona niet kon doorgaan.

Ons toernooi is uitgegroeid tot een begrip in het Nederlandse toernooischaak. Het is een van de grootste toernooien van Nederland en zelfs Europa. Het laatste toernooi (2019) trok 451 deelnemers onder wie 10 grootmeesters. Iedereen kan meedoen, want we hebben meerdere groepen voor alle speelsterkten. Ook is er een speciale groep voor veteranen (60-plus).

Prijzenpot

Er is een goed gevulde prijzenpot. Het totale prijzengeld bedraagt 9.500 euro. Speciale dank zijn we verschuldigd aan onze sponsors, met name onze hoofdsponsor. Dit is ook dit jaar Bruls Prefab Beton.

Speellocatie

Speellocatie is wederom sporthal De Geusselt in Maastricht vlakbij het stadion van MVV. In 2018 konden we voor het eerst gebruikmaken van deze gloednieuwe hal. Deze hal heeft een prachtige speelzaal, een grote ruimte voor de live-analyse en een fijne bar met goede analysemogelijkheden. En mocht je je zorgen maken over de parkeergelegenheid: geen probleem. Er is plek genoeg. De locatie heeft een geweldige uitstraling en staat garant voor een aantal schitterende partijen!

Kijk voor alle informatie op:

www.limburgopen.nl

Over frankclevers-schakenlimburg

- Redacteur websites KNSB
- Webmaster Limburgse Schaakbond.
- In organisatie Limburg Open, Maastricht.
- Voorzitter Schaakvereniging Maastricht.
- Erevoorzitter Limburgse Schaakbond.
- Lid van Verdienste KNSB.
- Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.