Oud-wereldkampioen Ruslan Ponomariov naar Vlissingen

De Stichting Schaak Walcheren heeft de Oekraïense grootmeester Ruslan Ponomariov gecontracteerd voor het 24e HZ University of Applied Sciences Schaaktoernooi, dat van 6 tot 13 augustus in Vlissingen wordt gehouden. Ponomariov, wereldkampioen van 2002 tot 2004, zal bovendien op vrijdagavond 5 augustus een presentatie geven. Deze maand verschijnt bij uitgeverij New In Chess het boek “From Ukraïne With Love For Chess”, samengesteld door Ponomariov. Het boek bevat partijen van vele Oekraïense topschakers, die zelf de analyses verzorgden. De opbrengst van het boek gaat naar goede doelen in Oekraïne. Alle betrokkenen werkten belangeloos mee aan de totstandkoming van het boek. Uiteraard is het mogelijk om tijdens de presentatie door Ponomariov een gesigneerd exemplaar aan te schaffen.

Website: www.hztoernooi.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.